ALU NYÍLÁSZÁRÓK

ALU NYÍLÁSZÁRÓK

Előnyök

Évtizedeken át már bizonyította a tartósságát, ha a nyílászárókat a megfelelő minőségben és minőségű felületkezeléssel látják el. Klasszikus vagy modern kivitelben is szinte kivétel nélkül harmonizál a környezetével. Eleganciát, stílust és melegséget biztosít otthonának.

Méretválaszték

Egyedi méretben (nem feláras) vagy a régebbi klasszikus, járatos méretekben rendelhetők.

Hőszigetelés

Megegyező vagy jobb, mint a műanyag nyílászáróké. Többféle profilvastagságban, 2 vagy 3 rétegű argon gázzal töltött üvegezéssel rendelhető. A nyílászárók alapfelszereltségben is tartalmazzák a megfelelő gumi tömítéseket!

Prémium minőség, Bevezető áron! Egyedi méretű alumínium ablakok, nyílászárók 3 – 4 hét alatt, Európa egyik legnagyobb gyártójától! Többfajta profil, Design és Színválaszték!

Miért javasoljuk?

Mind esztétikailag, mind műszakilag kiváló minőséget képviselünk

A leggyorsabb szállítási idővel dolgozunk

Profilrendszereink az alaptól a prémium kategóriáig minden igényt kielégítenek

És nem utolsó sorban, mert más gyártókhoz képest, lényegesen olcsóbbak vagyunk!

Anyaghasználat

Ennek a profilnak háromkamrás szerkezete van, az ablakrészek szerkezeti mélysége 77 mm (keretek) és 86 mm (szárny), üvegszállal megerősített poliamidból készült. Extra kamra a termikus rétegekben.

Üvegezés

Üvegcsomagolás 65 mm-ig; szabványos egykamrás üvegcsomagban, hőátbocsátási tényező Ug = 1,0 W / (m 2 K) a PN-EN674 szerint; lehetősége van három üveg U = 0,5 W / (m2K) együtthatós csomagolására vagy négy üveg csomagolására Ug = 0,3 W / (m2K) kriptonnal; megnövelt hangszigetelésű, edzett, biztonsági, betörésgátló, díszes, napvédő üveg szerelésének lehetősége.

Maco Multi Matic KS vasalat hozzá tartozó Galvanizált horganyzott acél, Swisspacer Ultimate keret merevítéssel!

Ajánlatkérő űrlap

Töltse ki az űrlapot vagy keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.


Az Ön neve*
Az Ön címe
Város
Telefonszám
-
Az Ön email címe
Ingatlan típusa*
Az üzenet tárgya*
Üzenet